Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διέρρευσαν τεχνικά χαρακτηριστικά και φωτογραφίες για τα Huawei P40 και Huawei P40 Pro

*
Η Huawei έχει προγραμματίσει την αποκάλυψη των Huawei P40 και Huawei P40 Pro στις 26 Μαρτίου, μέσω ειδικού event, ωστόσο οι πρώτες εικόνες και τα τεχνικά χαρακτηριστικά τους είδαν ήδη το φως της δημοσιότητας. Οι φωτογραφίες είναι ειδικά φτιαγμένες για δημοσιογράφους, κάτι που βεβαιώνει την ορθότητά τους. Το Huawei P40 Pro θα έχει κυρτή OLED οθόνη 6.58 ιντσών, επεξεργαστή Kirin 990 με 5G και ARM Mali-G76MP16 GPU. Σε ότι αφορά τις κάμερες, θα φέρει setup με 50MP main camera, 40MP Supersensing Camera, 12MP Camera με OIS και αισθητήρα βάθους. Η Selfie cam του θα έχει ανάλυση 32MP, ενώ θα φέρει και δεύτερη κάμερα με αισθητήρα βάθους. Στην οθόνη θα βρίσκεται ενσωματωμένος σαρωτής δαχτυλικών αποτυπωμάτων, ενώ θα προστατεύεται από νερό και σκόνη σύμφωνα με το πρότυπο IP68. Τέλος, η μπαταρία του θα έχει χωρητικότητα 4.200mAh και θα υποστηρίζει ταχεία φόρτιση 40W.



Σε ότι αφορά στο Huawei P40, έχουμε OLED οθόνη 6.1 ιντσών, επεξεργαστή Kirin 990, 50MP+12MP+8MP camera με 30x digital zoom και μπροστινή κάμερα 32MP, σαρωτή δαχτυλικών αποτυπωμάτων στην οθόνη, προστασία κατά IP68 και μπαταρία με χωρητικότητα 3.800mAh. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*