Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διέρρευσαν φωτογραφίες από το υποτιθέμενο PlayStation Phone 2

*
Δεν αποκλείεται να θυμόσαστε το Xperia Play της Sony που λανσαρίστηκε το 2011 και έμεινε στην ιστορία ως το PlayStation Phone. Ναι μεν είχε αρκετές ευκολίες, ναι μεν απέκτησε κοινό, όμως η έλειψη τίτλων ήταν καταλυτική για την συνέχιση της παρουσίας του στην αγορά. Πάντως, ένα χρόνο μετά, το 2012, υπήρχαν φήμες ότι θα κυκλοφορούσε ο διάδοχός του, το Xperia Play 2. Τώρα, ενώ έχουν περάσει οκτώ χρόνια, εμφανίστηκαν κάποιες φωτογραφίες από το φημολογούμενο PlayStation Phone 2.



Όπως θα δείτε, η συσκευή έχει shoulder buttons δεξιά και αριστερά, το συνηθισμένο D-pad αλλά και τα πλήκτρα του PlayStation. Επίσης έχει το ίδιο slide-out mechanism όπως το Xperia Play και το PSP Go, a D-pad. Ακόμα θα παρατηρήσετε ένα μυστηριώδες πλήκτρο 3D, που δεν αποκλείεται να μετέτρεπε την απεικόνιση σε στερεοσκοπική, όπως στο Nintendo 3DS.



Στο εμπρός μέρος υπάρχουν πλήκτρα capacitive, κάτι που ταιριάζει με τις αλλαγές στα μοντέλα Xperia από το 2012 και μετά.





*Πηγή εικόνων: Idle Fish 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*