Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διέρρευσαν φωτογραφίες και τεχνικά χαρακτηριστικά για τα Honor 60

*
Η επίσημη αποκάλυψη των νέων μοντέλων για τη σειρά Honor 60 έρχεται την 1η Δεκεμβρίου, αλλά μέσω διαρροών έχουμε ήδη εικόνα για τα τεχνικά χαρακτηριστικά και την εμφάνισή τους. Το Honor 60 θα έχει λοιπόν οθόνη 6.67 ιντσών FullHD+ OLED, Snapdragon 778G+ SoC, 12GB RAM, έως 256GB αποθηκευτικό χώρο, 108MP κεντρική πίσω κάμερα (με μία 8MP ultrawide και 2MP depth), μπαταρία 4.800mAh και υποστήριξη 66W fast charging. Από πλευράς λειτουργικού θα κυκλοφορήσει με Android 11 και θα υποστηρίζει ακόμη Bluetooth 5.2.Το Honor 60 Prο, από την άλλη, θα έχει επίσης 108MP κεντρική κάμερα, αλλά θα κυρτώνει η οθόνη του προς όλες τις πλευρές. Περιμένουμε περισσότερα για τις νέες ναυαρχίδες της Honor τις επόμενες ώρες.







 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*