Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διέρρευσαν φωτογραφίες και τεχνικά χαρακτηριστικά για το Sony Xperia 10 III

*
Η ώρα για τη διαρροή ενός ακόμη smartphone ήρθε και αυτή τη φορά «θύμα» είναι το Sony Xperia 10 III. Η νέα συσκευή θα αποτελέσει τη συνέχεια του Xperia 10 II και θα κυκλοφορήσει εντός της χρονιάς. Θα έχει οθόνη διαγωνίου 7 ιντσών, με αρκετά μεγάλα περιθώρια γύρω της ενώ οι διαστάσεις αναμένονται τα 154.4x68.4x8.3mm. Στο πίσω μέρος θα υπάρχει ένα τριπλό camera setup με φακούς 12MP, 8MP ultrawide και 8MP telephoto, ενώ από πλευράς ηχείων θα υπάρχουν δύο στο κάτω μέρος, μαζί με μια υποδοχή 3.5mm για τα ακουστικά. Στο πλαϊνό τμήμα (στο πλήκτρο ενεργοποίησης/απενεργοποίησης) θα υπάρχει ο αισθητήρας δαχτυλικών αποτυπωμάτων, ενώ από πλευράς chipset η Sony έχει επιλέξει το Snapdragon 690 5G της Qualcomm. Προς το παρόν δεν έχουμε κάτι περισσότερο και θα πρέπει να περιμένουμε τις επίσημες ανακοινώσεις τις επόμενες εβδομάδες.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • jack124
    • Το μόνο πρόβλημα στη Sony, είναι ότι δίνει μόνο ένα μεγάλο update στα mid range
      Αν αλλάξει αυτό και φτιάξει λίγο και τις τιμές θα αγόραζα

*