Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διέρρευσε η εικόνα του LG G8 ThinQ

*
Η αντίστροφη μέτρηση για την αποκάλυψη του LG G8 ThinQ ολοκληρώνεται και χάρη σε ένα leak, έχουμε πλέον ξεκάθαρη εικόνα του πως θα μοιάζει εξωτερικά. Όπως φαίνεται λοιπόν από το υλικό που ήρθε στο φως της δημοσιότητας μέσω του @evleaks, η συσκευή θα έχει οθόνη που θα πιάνει το μεγαλύτερο μέρος του μπροστινού τμήματος με ένα notch στο επάνω κομμάτι και τις κάμερες σε οριζόντια διάταξη στο πίσω μέρος. Στο κάτω μέρος ξεχωρίζουμε το κλασικό 3.5mm jack, το ηχείο και τη θύρα φόρτισης. Σε ό,τι αφορά τον αισθητήρα, η LG έχει επιβεβαιώσει από τις αρχές του μήνα το “Time of Flight”, το οποίο και θα βελτιώνει τις δυνατότητες σάρωσης προσώπου και AR. Οι φήμες αναφέρουν πως η τιμή του LG G8 ThinQ θα κινηθεί κάτω από τα 1000 δολάρια/ευρώ και μένει να δούμε τι θα αποκαλύψει στο ειδικό pre-Mobile World Congress event της (στις 24 Φεβρουαρίου) η κορεατική εταιρεία.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*