Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διέρρευσε η πρώτη εικόνα των AirPods 3

*
Η πρώτη εικόνα των AirPods 3 ήρθε στο φως της δημοσιότητας και φαίνεται πως είναι πάνω κάτω αυτό που περιμέναμε. Το κινεζικό blog 52audio ανέβασε δύο εικόνες που δείχνουν το πως θα είναι τα επόμενα ακουστικά της Apple που θυμίζουν ένα συνδυασμό του τωρινού μοντέλου AirPods 2 με κάτι από AirPods Pro. Συγκεκριμένα, το επάνω μισό θυμίζει τα AirPods Pro, ενώ και η θήκη φόρτισης/μεταφοράς τους είναι πιο πλατιά από αυτή των AirPods 2. Σύμφωνα με τα όσα γράφονται πάντως, τα AirPods 3 θα έρθουν με Spatial Audio, αλλά χωρίς active noise cancelation. Η κυκλοφορία τους έχει προγραμματιστεί για κάποια στιγμή μέσα στον επόμενο μήνα και η τιμή τους υπολογίζεται κοντά στα 150 δολάρια. Περισσότερα σύντομα λοιπόν.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*