Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διέρρευσε η σειρά Xperia 2019 της Sony

*
Κατά τη διάρκεια του Mobile World Congress, η Sony αναμένεται να αποκαλύψει νέα smartphones. Παρόλα αυτά, φαίνεται ότι δεν θα χρειαστεί να περιμένουμε για πολύ σχετικά με το τι μας περιμένει, μιας και η ιστοσελίδα 91Mobiles, δημοσίευσε τι μας προετοιμάζει η εταιρεία. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το προσεχές διάστημα θα κυκλοφορήσουν υα Xperia L3, Xperia 10 και 10 Plus, αλλά και το Xperia 1 που θα είναι η ναυαρχίδα της σειράς. Το Xperia 1 θα έχει οθόνη OLED 6,5'' ανάλυσης 4Κ και αναλογίας 21:9. Στο πίσω μέρος θα υπάρχει κάμερα με τρεις αισθητήρες των 12MP (wide, super-wide και telephoto με OIS) και θα υποστηρίζεται η τεχνολογία dual-pixel για πιο ποιοτικές φωτογραφίες σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Η συσκευή θα είναι εφοδιασμένη με επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 855, 6GB RAM και 128GB αποθηκευτικού χώρου, επερκτάσιμα στα 512GB με κάρτα microSD. Η μπαταρία του θα έχει χωρητικότητα 3.300mAh και θα υποστηρίζεται ταχεία φόρτιση. Επιπλέον τα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν 4G LTE, dual-SIM, USB Type-C port και Android Pie.



Το Xperia 10 θα έχει οθόνη full HD+ 6'' αναλογίας 21:9. Στο εσωτερικό του θα χτυπάει ο επεξεργαστής Qualcomm Snapdragon 630, με 3GB RAM και 64GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου. Η κάμερα στο πίσω μέρος θα διαθέτει αισθητήρες 13MP και 8MP, ενώ η μπροστά αισθητήρα στα 8MP. Η μπαταρία του θα έχει χωρητικότητα 2.870mAh. Όσον αφορά το Xperia 10 Plus, θα έχει οθόνη full HD+ 6,5'' με αναλογία 21:9. Χρησιμοποιεί επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 636 με 4GB RAM και 64GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου. Στο πίσω μέρος έχει δυο κάμερες. Μια στα 12MP και μια στα 8MP με οπτικό ζουμ. H selfie κάμερα έχει ανάλυση 8MP και η μπαταρία της συσκευής χωρητικότητα 3.000mAh. Τα δυο παραπάνω smartphones θα τρέχουν Android Pie και θα διαθέτουν αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στο πλάι.



Τέλος το Sony Xperia L3 θα έχει οθόνη HD+ 5,7'' αναλογίας 18:9. Είναι εφοδιασμένο με επεξεργαστή MediaTek 6762 και 3GB RAM. Όπισθεν θα έχει διπλή κάμερα με αισθητήρες 13MP και 2MP ενώ στο εμπρός μέρος θα υπάρχει αισθητήρας στα 8MP. Η μπαταρία του θα έχει χωρητικότητα 3.300mAh και θα τρέχει λειτουργικό Android Oreo.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*