Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διέρρευσε ο πηγαίος κώδικας των Windows XP

*
Σύμφωνα με πρόσφατο δημοσίευμα του The Verge, ο  πηγαίος κώδικας των Windows XP και των Windows Server 2003 διέρρευσαν στο διαδίκτυο, με τα αρχεία και των δύο λειτουργικών συστημάτων να βρίσκονται διαθέσιμα σε αρκετές ιστοσελίδες με torrents. Το Verge στην δημοσίευση του βεβαιώνει την αυθεντικότητα της διαρροής και βρίσκεται σε επικοινωνία με την Microsoft για περαιτέρω πληροφορίες.

Σχετικά με την διαρροή του πηγαίου κώδικα των Windows XP είναι η πρώτη φορά που αυτό συμβαίνει στο εύρη κοινό, καθώς αρχεία αυτού διαμοιραζόντουσαν για χρόνια κάτω από άκρα μυστικότητα. Αυτό δημιουργεί άμεσα πρόβλημα σε επιχειρήσεις που τα συστήματα τους “τρέχουν” πάνω στα συγκεκριμένα λειτουργικά, καθώς με την πρόσβαση στο source code και με την παύση της υποστήριξης τους είναι εύκολο να γίνουν στόχος επιθέσεων από hackers.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*