Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διέρρευσε το Huawei nova 9 SE με κάμερα 108MP

*
Μια νέα διαρροή αποκαλύπτει το Huawei nova 9 SE, το πρώτο smartphone της κινεζικής εταιρείας με κάμερα 108MP. Η αλήθεια είναι πως μέχρι πρότινος η εταιρεία είχε ως προτεραιότητα το μέγεθος των αισθητήρων και όχι την ανάλυση των καμερών των smartphones – ναυαρχίδων της, όμως φαίνεται πως είναι πλέον έτοιμη να κάνει και αυτή το επόμενο βήμα.

Huawei nova 9 SE leak: the company's first phone with a 108 MP camera

Το Huawei nova 9 SE λοιπόν φημολογείται πως θα κοστίζει περίπου €250 με €280, διαθέτοντας επεξεργαστή Snapdragon 665, 8GB μνήμης RAM και χωρητικότητα 128GB (επεκτάσιμη μέσω microSD). H οθόνη του λέγεται πως θα είναι LCD 6,78 ιντσών (1,080x2,388 / aspect ratio 19.9:9) και η μπαταρία του 4,000mAh. Επιπλέον φαίνεται πως θα τρέχει Android 11 με EMUI 12 και δε θα περιέχει υπηρεσίες Google Play.

Περιμένουμε λοιπόν να δούμε αν η Huawei κάνει το Huawei nova 9 SE επίσημο, επιβεβαιώνοντας τις σχετικές διαρροές και φήμες που κυκλοφορούν.


Huawei nova 9 SE leak: the company's first phone with a 108 MP camera 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*