Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διέρρευσε το Oculus Quest 2 (video)

Όπως φαίνεται, το Oculus Quest 2 όχι μόνο διέρρευσε αλλά μάλιστα από την ίδια τη Facebook. Στο video που θα μπορέσετε να παρακολουθήσετε στη συνέχεια, αναφέρεται ότι το headset έρχεται με νέο, πιο άνετο σχεδιασμό, 6GB RAM και χρησιμοποιεί το Snapdragon XR2 chipset της Qualcomm. Πρόκειται για μεγάλο άλμα σε σχέση με το original Quest, που είναι εφοδιασμένο με το Snapdragon 835.

Ακόμα, όπως αναφέρεται, δίνει στους παίκτες ανάλυση σχεδόν 4Κ, με 2K σε κάθε μάτι και 50% περισσότερα pixels σε σχέση με την οθόνη του προκατόχου του.


Στο video σημειώνεται ότι θα υπάρξει και έκδοση του Quest 2 με 256GB και δίνει στους ενδιαφερόμενους την ευκαιρία να ρίξουν μια ματιά στα νέα controllers που είναι αναβαθισμένα εργονομικά. Το headset θα μπορεί να αναπαράγει τους τίτλους που κυκλοφορύν για το Quest και επιβεβαιώνεται η υποστήριξη για Oculus Link.

Περισσότερα θα μάθουμε κατά τη διάρκεια του Facebook Connect developer conference, την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2020.




 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*