Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διέρρευσε το Sony Xperia 2 πριν την παρουσίασή του στην IFA 2019

*
Εικόνες του Sony Xperia 2 είδαν το φως της δημοσιότητας πριν τις σχετικές ανακοινώσεις που έχουν ετοιμαστεί από πλευράς ιαπωνικής εταιρείας για την IFA 2019 που αρχίζει τις επόμενες μέρες. Οι εικόνες δείχνουν τη συσκευή από κάθε γωνία και όπως φαίνεται, μοιάζει αρκετά με το Sony Xperia 1, μόνο που στο πίσω μέρος φέρει τριπλό camera setup και το οποίο είναι τοποθετημένο πάνω αριστερά. Στα αριστερά έχουμε την υποδοχή για την SIM Card, ενώ στα δεξιά το σαρωτή δαχτυλικών αποτυπωμάτων, το πλήκτρο ενεργοποίησης/απενεργοποίησης και το πλήκτρο αυξομείωσης έντασης του ήχου. Στο κάτω μέρος υπάρχει η υποδοχή USB-C, το μικρόφωνο και το ηχείο.

Σε ότι αφορά τώρα τα τεχνικά χαρακτηριστικά, το Sony Xperia 2 έρχεται με οθόνη διαγωνίου 6,1 ιντσών, αναλογία πλευρών 21:9, μπαταρία 3.300mAh, Snapdragon 855 SoC, 6GB RAM και 128GB αποθηκευτικού χώρου.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*