Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διέρρευσε το Sony Xperia 5 II και δείχνει 120Hz display και headphone jack (video)

*
To Sony Xperia 5 II έκανε νωρίτερα από το αναμενόμενο την εμφάνισή του και έτσι μπορούμε να πάρουμε από τώρα μια εικόνα του πως θα είναι και τι θα προσφέρει. Η συσκευή ήταν προγραμματισμένη να παρουσιαστεί στις 17 Σεπτεμβρίου, αλλά μια διαρροή χάλασε τα σχέδια της ιαπωνικής εταιρείας. Το νέο μοντέλο δείχνει μικρότερο από το Xperia 1 II και φέρει οθόνη OLED διαγωνίου 6.1 ιντσών και με αναλογία πλευρών 21:9. Θα προσφέρει HDR και 120Hz refresh rate. Στα των καμερών, υπάρχουν 3 φακοί στο πίσω μέρος από την Zeiss, ενώ από τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά έχουμε: μπαταρία 4.000mAH, Snapdragon 865, 8GB RAM, 128GB αποθηκευτικό χώρο, υποδοχή καρτών MicroSD και headphone jack 3.5mm. Δείτε περισσότερα στο παρακάτω video.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*