Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διέρρευσε το Surface Laptop

*
Εντός της ημέρας αναμένεται να ανακοινωθεί η νέα συσκευή της Microsoft που στοχεύει να ανταγωνιστεί το Chromebook Pixel της Google. Λεπτομέρειες για τη συσκευή διέρρευσαν πριν την ώρα τους, με το Surface Laptop να κάνει την εμφάνισή του. Η συσκευή διαθέτει οθόνη 13,5 ιντσών με τεχνολογία PixelSense και θα είναι διαθέσιμο σε τέσσερα χρώματα: platinum, burgundy, cobalt blue, graphite gold. Αν και αυτή τη φορά φαίνεται πως μιλάμε για συσκευή με συμβατικό σχεδιασμό, η υφή του πληκτρολογίου είναι ίδια με αυτή του Surface Typecover, με απαλή υφασμάτινη επένδυση. Η οθόνη φαίνεται πως παραμένει στην χαρακτηριστική αναλογία 4:3 για τις συσκευές Surface, στα 1080p ενώ από θέμα θυρών μπορούμε να διακρίνουμε μια θύρα USB, μία mini DisplayPort και το κλασικό Surface power connector. Δυστυχώς όχι USB Type-C.



Για την ώρα δεν υπάρχει η παραμικρή ιδέα για επεξεργαστή και τα περισσότερα εσωτερικά εξαρτήματα του Surface Laptop. Ξέρουμε όμως πως θα ζυγίζει 1,25 κιλά, το πάχος του ορίζεται στα 1,4 εκατοστά πίσω και σχεδόν 1 εκατοστό μπροστά. Όσον αφορά το OS το Surface Laptop “τρέχει” Windows 10 S, έκδοση των Windows 10 που εδώ και μήνες ακούγεται ως “Windows 10 Cloud”. Η συγκεκριμένη έκδοση μπορεί να εκτελέσει μόνο εφαρμογές από το Windows 10 Store και όχι οποιοδήποτε .exe.



Όλα αναμένεται να αποκαλυφθούν και επίσημα σε λίγες ώρες από τώρα. Οπότε αναμείνατε.  
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • TechPriestXS
    • Συγνώμη αλλά Google και Productivity έχουν τσακωθεί. Δεν καταλαβαίνω που είναι ο ανταγωνισμός ανάμεσα στα surface και chromebooks.

*