Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διέρρευσε το banner του Samsung Galaxy S10+

*
Όσο πλησιάζουμε στο Samsung Unpacked Event, ολοένα και περισσότερες πληροφορίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας για το Samsung Galaxy S10 και το Samsung Galaxy S10+. Αυτή τη φορά έχουμε φωτογραφία από το πρώτο επίσημο banner της κορεατικής εταιρείας για τη νέα της συσκευή, μέσω tweet του γνωστού @evleaks. Πρόκειται για κάποιο banner που θα αποκαλυφθεί στο χώρο της εκδήλωσης μετά τη σχετική ανακοίνωση που θα γίνει. Πέραν των δύο συσκευών, αναμένουμε σίγουρα να δούμε τα πάντα γύρω από το πρώτο foldable smartphone της εταιρείας, ενώ υπάρχουν και φήμες πως θα κάνει την εμφάνισή του και το Samsung Galaxy Watch Active με μπαταρία 230mAh, LTE, ενσωματωμένο ηχείο, καταγραφή καρδιακών παλμών, NFC, GPS και οθόνη 1,3 ίντσας με ανάλυση 360x360 pixels.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*