Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διέρρευσε το promo video για τα Samsung Galaxy Note 20 και Samsung Galaxy Note 20 Ultra

*
Το πρώτο promo video για τα Samsung Galaxy Note 20 και Samsung Galaxy Note 20 Ultra διέρρευσε και επιβεβαιώνει σχεδόν όλα όσα γνωρίζαμε. Μέσα στα δύο λεπτά που διαρκεί παρουσιάζει το Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G που θα έχει οθόνη 6.9 ιντσών Dynamic AMOLED με 120Hz refresh rate. Ακόμη, το «απλό» Samsung Galaxy Note 20 5G θα έχει μια οθόνη 6.7 ιντσών Super AMOLED. Και οι δύο συσκευές θα φέρουν punch holes στο κέντρο για τα των καμερών.



Σε ό,τι αφορά το λανσάρισμά τους στις ΗΠΑ, θα κυκλοφορήσουν με το Snapdragon 865+ chipset που προσφέρει 10% καλύτερες επιδόσεις από τα Samsung Galaxy S20. Ακόμη, το βελτιωμένο S-Pen θα προσφέρει καλύτερες επιδόσεις. Το Samsung Galaxy Note 20 Ultra θα έχει κεντρική κάμερα στα 108MP, ενώ το απλό 64MP. Και τα δύο ωστόσο θα μπορούν να γράψουν video σε ανάλυση 8K. Στα των μπαταριών το φθηνότερο από τα δύο θα έχει μπαταρία χωρητικότητας 4300mAh, ενώ το ακριβότερο 4500mAh. Η παρουσίαση των δύο συσκευών θα γίνει (μεταξύ άλλων) την Τετάρτη 5 Αυγούστου. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*