Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διέρρευσε το διαφημιστικό trailer των Sony WH-1000XM4 ANC headphones

*
Η ανακοίνωση της Sony για τα Sony WH-1000XM4 ANC headphones είναι προγραμματισμένη για τις 6 Αυγούστου, ωστόσο το διαφημιστικό video είδε ήδη το φως της δημοσιότητας. Χάρη σε αυτό μπορούμε να πάρουμε μια πρώτη γεύση των νέων χαρακτηριστικών. Ένας νέος αισθητήρας σταματάει την αναπαραγωγή μουσικής όταν αφαιρείτε τα ακουστικά από το κεφάλι σας και τη συνεχίζει όταν τα φορέσετε ξανά. Ακόμη, υπάρχει η δυνατότητα για location-based settings presets, ενώ ενδιαφέρον παρουσιάζει ο αισθητήρας που θα αναγνωρίζει πότε μιλάτε και θα «παγώνει» αυτόματα τη μουσική ή το multimedia αρχείο που παρακολουθείτε. Σχεδιαστικά, το μοντέλο είναι ίδιο με αυτό που κυκλοφορεί στα καταστήματα και θα έρθει με drivers 40mm και μπαταρία διάρκειας 30 ωρών. Δείτε περισσότερα στη συνέχεια.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*