Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διέρρευσε το νέο Nvidia Shield TV Pro με Dolby Vision και καλύτερες επιδόσεις

*
Το αγαπημένο streaming box Nvidia Shield TV αποκτά νεότερη έκδοση και με όνομα Nvidia Shield TV Pro, όπως διέρρευσε από το Amazon. Το νέο μοντέλο θα έχει επεξεργαστή Tegra X1+ και ένα νέο χειριστήριο. Η επίσημη ημερομηνία αποκάλυψή του έχει οριστεί η 28η Οκτωβρίου και εξωτερικά θυμίζει την ανανεωμένη έκδοση του Nvidia Shield TV που είδαμε το 2017. Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του έχουμε ξανά 16GB flash αποθηκευτικού χώρου και 3GB RAM, ωστόσο ο νέος επεξεργαστής υπόσχεται 25% καλύτερες επιδόσεις και βελτιωμένη απεικόνιση με τη χρήση του AI Upscaling. Θα υπάρξει ακόμη ένα νέο remote control με έναν τριγωνικό σχεδιασμό, αναγνώριση κινήσεων και πλήκτρα με οπίσθιο φωτισμό και αρκετές περισσότερες επιλογές για τον έλεγχο των media.

Επίσης, η νέα έκδοση θα υποστηρίζει Dolby Vision HDR και Dolby Digital Plus Surround ήχο, μαζί με Dolby Atmos. Σύμφωνα με το Amazon, το Nvidia Shield TV Pro θα κυκλοφορήσει στις 28 Οκτωβρίου και θα πωλείται στην τιμή των 199,99 δολαρίων.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*