Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διέρρευσε το πρώτο render για το Huawei P40

*
Το πρώτο render για το Huawei P40 είναι γεγονός και οι πρώτες διαρροές για το νέο smartphone έκαναν ήδη την εμφάνισή τους. Όπως φαίνεται λοιπόν, το νέο smartphone θα έχει οθόνη FHD+ AMOLED διαγωνίου 6.57 ιντσών με υποστήριξη HDR, αλλά και 100% κάλυψη του DCI-P3 color space. Οι μπροστινές κάμερες θα έρχονται σε punch hole στην οθόνη, ενώ η ειδική στάμπα στο κέντρο της εικόνα μαρτυρά ότι η συνεργασία ανάμεσα σε Huawei και Leica συνεχίζεται για μία ακόμη ναυαρχίδα. Η οθόνη καταλήγει κυρτή στα πλάγια, οπότε αυτή είναι η σχεδιαστική επιλογή της κινεζικής εταιρείας για αυτή τη γενιά συσκευών.

Η ανακοίνωση και διάθεση του Huawei P40 αναμένεται κάποια στιγμή μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2020. Περισσότερα για το θέμα, τους επόμενους μήνες λοιπόν.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*