Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διέρρευσε φωτογραφία με τα Samsung Galaxy S10

*
Οι 3 εκδόσεις του Samsung Galaxy S10 είδαν το φως της δημοσιότητας αρκετές μέρες πριν την επίσημη αποκάλυψή τους στο σχετικό Unpacked event. Ο συνήθης ύποπτος Evan Blass δημοσίευσε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter εικόνα των 3 συσκευών, με το πίσω τμήμα να κυριαρχεί. Οι εκδόσεις Samsung Galaxy S10 και Samsung Galaxy S10+ θα έρθουν με κυρτή OLED, hole-punch selfie-cam και σαρωτή δαχτυλικών αποτυπωμάτων κάτω από την οθόνη, ενώ η πιο φθηνή εκδοχή δεν θα έχει κάποιο από αυτά τα χαρακτηριστικά. Ο Blass σημειώνει ότι στην εικόνα φαίνονται με τη σειρά από τα αριστερά προς τα δεξιά τα Samsung Galaxy S10E, Samsung Galaxy S10 και Samsung Galaxy S10+ και η βασική διαφορά που φαίνεται άμεσα και με το μάτι είναι πως η φθηνότερη έκδοση έχει στο πίσω τμήμα 2 κάμερες αντί για 3. Περισσότερα για τη νέα σειρά Samsung Galaxy S10 smartphones τις επόμενες μέρες.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*