Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διαγωνισμός Parrot Jumping Sumo

Στo Enternity συνεχίζονται οι διαγωνισμοί με δώρα gadgets και έτσι αυτή τη φορά σας προσφέρουμε τη δυνατότητα να κάνετε δικό σας ένα λευκό τηλεκατευθυνόμενο Parrot Jumping Sumo, ευγενική προσφορά της iSystem. Για να μπείτε στην κλήρωση θα πρέπει να μαζέψετε 350 πόντους βάσει του συστήματος συλλογής που αναλύεται στην ειδική σελίδα του Enternity ή να κάνετε like, share και να αφήσετε comment στη σχετική ανάρτηση στο facebook. Οι χρήστες που θα συμμετέχουν μέσω του συστήματος πόντων θα μπουν με 5 συμμετοχές στο διαγωνισμό, ενώ όσοι συμμετέχουν μέσω του facebook post θα μπουν με 1. Το Parrot Jumping Suimo θα κληρωθεί ανάμεσα σε όσους κάνουν μία από τις παραπάνω ενέργειες μέχρι την Κυριακή 29 Μαρτίου στις 23:59:59. Ο τυχερός θα ανακοινωθεί τη Δευτέρα 30 Μαρτίου στις 23.59.00.

Το Parrot Jumping Sumo κοστίζει €169, πραγματοποιεί άλματα πάνω από 80 εκατοστά και προσγειώνεται πάντα στις ρόδες του. Προσφέρει κατευθυντική ευστάθεια με ενσωματωμένη τεχνολογία που διασφαλίζει την τέλεια ευθεία κατεύθυνση και στροφές στα όρια, ενώ η δωρεάν εφαρμογή FreeFlight 3 σάς προσφέρει διαισθητικό έλεγχο από το smartphone ή το tablet μέσω WiFi. Είναι μάλιστα εξοπλισμένο με ευρυγώνια κάμερα που μεταφέρει ζωντανά καθηλωτική θέα στην οθόνη πλοήγησης. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για το προϊόν στο επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα της iSystem. Η iSystem, Apple Premium Reseller & Premium Service Provider δραστηριοποιείται στην εμπορία και υποστήριξη Apple προϊόντων πάνω από 20 χρόνια. Με ένα ηλεκτρονικό και δύο φυσικά καταστήματα στο Smart Park στα Σπάτα και επί της Μεσογείων στο Χαλάνδρι μας φέρνει σε επαφή με το περιβάλλον της Apple, ενώ το έμπειρο προσωπικό της είναι πάντα πρόθυμο να μας εκπαιδεύσει και να μας λύσει κάθε απορία ώστε να έχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία από ένα Apple προϊόν. Ακόμη, οι Apple χρήστες μπορούν να βρουν μία τεράστια γκάμα από gadgets και αξεσουάρ για την αγαπημένη τους συσκευή καθώς κάθε εβδομάδα φέρνουν νέα, πρωτότυπα προϊόντα από τις μεγαλύτερες εταιρίες του εξωτερικού. Τέλος, η iSystem είναι επίσημο επισκευαστικό κέντρο Αpple συσκευών έχοντας κερδίσει για 3η συνεχόμενη χρονιά τον τίτλο του Premium Service Provider για την άριστη ποιότητα των υπηρεσιών τους.

Ο νικητής θα παραλάβει το δώρο του από το κατάστημα της iSystem στη διεύθυνση Μεσογείων 269 στο Χαλάνδρι ή θα πρέπει να επιβαρυνθεί με τα έξοδα αποστολής.

Ευχαριστούμε τα sites Diagonismos.gr, ediagonismoi, KerdiseTo, Nethall, Tixerakias, Save and Win και e-contest για τη δημοσίευση του διαγωνισμού.

Όροι συμμετοχής:
- Στο διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος μόνο οι χρήστες που είναι μέλη στο Enternity.
- Αποκλείονται από το διαγωνισμό οι εργαζόμενοι στο Enternity, στην iSystem, καθώς και οι συγγενείς τους α’ βαθμού.
- Έγκυρες θεωρούνται οι συμμετοχές που δεν παραβαίνουν τους όρους χρήσης του Enternity και έχουν καταχωρηθεί μέχρι τις 23:59:59 της Κυριακής 29 Μαρτίου.
- To Enternity δε φέρει ευθύνη για την (ηλικιακή) καταλληλότητα ενός δώρου. Τα μέλη που δεν πληρούν τις προϋποθέσεις αναπαραγωγής του (πχ. ανήλικοι) αποδέχονται αυτόματα πως με τη νίκη τους θα πρέπει να ενημερώσουν και τους γονείς τους, έτσι ώστε να πάρουν την κατάλληλη άδεια.
- Το κόστος αποστολής του δώρου βαραίνει αποκλειστικά και μόνο τους νικητές.


Καλή επιτυχία!


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
17 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*