Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διαθέσιμα για αγορά τα AirPods της Apple

Μετά την καθυστέρηση της αρχικής τους κυκλοφορίας τον Οκτώβριο, τα AirPods της Apple είναι επιτελούς διαθέσιμα για αγορά. Tα νέα ασύρματα ακουστικά είναι ήδη διαθέσιμα για online αγορά στην τιμή των 159 δολαρίων, ενώ η διάθεσή τους στα καταστήματα θα ξεκινήσει την επόμενη εβδομάδα. Πέραν των ακουστικών το πακέτο θα περιλαμβάνει μια μικρή θήκη φόρτισης και ένα καλώδιο Lightning to USB.



Σύμφωνα με δελτίο τύπου της εταιρείας, τα νέα ακουστικά θα διατεθούν σε περιορισμένες ποσότητες, τουλάχιστον τις πρώτες ημέρες κυκλοφορίας τους, ενώ θα εντείνει τις προσπάθειές της προκειμένου όλα τα επιλεγμένα καταστήματα και οι εξουσιοδοτημένοι αντιπρόσωποι, να έχουν εγκαίρως τεμάχια για να εξυπηρετήσουν τους πελάτες τους. Η δρομολόγησή τους έχει ήδη ξεκινήσει για περισσότερες από 100 χώρες, συμπεριλαμβανομένου των ΗΠΑ, Αυστραλίας, Καναδά, Κίνας, Γαλλίας, Ινδίας, Μεξικού και Ιαπωνίας.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*