Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διαθέσιμα και εκτός Κίνας τα Huawei P50 Pro και Huawei P50 Pocket

*
Τον περασμένο Ιούλιο, η Huawei αποκάλυψε τα P50 και P50 Pro smarthones, με το αναδιπλούμενο P50 Pocket να ακολουθεί λίγους μήνες μετά, τον Δεκέμβριο. Αυτά είναι προς το παρόν διαθέσιμα μόνο στην Κίνα, όμως σύντομα η κατάσταση θα αλλάξει μιας και τα δύο θα κάνουν την παγκόσμια πρεμιέρα τους στις 12 Ιανουαρίου. Η αποκάλυψη έρχεται μέσω του παραρτήματος της Huawei στη Μαλαίσία που ανάρτησε μια σειρά από posts στο Twitter αλλά κα τα χαρακτηριστικά των συσκευών στην ιστοσελίδα της. Αυτά είναι σχεδόν όμοια με εκείνα των μοντέλων που κυκλοφορούν στην Κίνα, με τη διαφορά ότι το P50 Pro θα έρθει στις υπόλοιπες χώρες με Snapdragon 888 SoC αντί για Kirin 9000 και το P50 Pocket θα τρέχει το EMUI 12 αντί για το HarmonyOS.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*