Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διαθέσιμα τα CAD files του Steam Deck για να τυπώσετε το δικό σας shell

*
Λίγο πριν το λανσάρισμα του Steam Deck, η Valve έκανε διαθέσιμα τα CAD (Computer Aided Design) files της συσκευής, έτσι ώστε όλοι όλοι το επιθυμούν και έχουν τη δυνατότητα, να δημιουργήσουν το δικό τους shell, με τη βοήθεια ενός 3D printer. Τα αρχεία δεν είναι διαθέσιμα σε native (απόλυτα λογικό), αλλά σε generic formats, όπως STP και STL, ενώ υπάρχουν και τα κατασκευαστικά σχέδια, υπό μορφή αρχείων DWG, για να γνωρίζετε τις διαστασεις των προϊόντων. Από ιδία εμπειρία αναφέρουμε ότι δεν αποκλείεται τα παραπάνω αρχεία να χρειαστούν επιπλέον επεξεργασία σε σύστημα CAD, πριν καταστούν έτοιμα προς χρήση.

Το Steam Deck θα λανσαριστεί στις 28 Φεβρουαρίου και η πρώτη παρτίδα έχει ήδη εξαντληθεί λόγω του αριθμού των προ-παραγγελιών. Η τιμή του ξεκινάει από τα $399 (64GB eMMC) και όσο αυξάνεται το μέγεθος του αποθηκευτικού χώρου κλιμακώνεται στα $529 (256GB NVMe SSD) και $649 (512GB NVMe SSD).


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*