Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διαθέσιμα τα Netflix Smart Downloads και στο iOS

*
Το Netflix ενεργοποίησε τη διαδικασία Smart Downloads και στο iOS και πλέον το σχετικό App κατεβάζει αυτόματα το επόμενο επεισόδιο. Συγκεκριμένα, η υπηρεσία προσφέρει πλέον τη δυνατότητα έξυπνων λήψεων, η οποία διαγράφει ένα επεισόδιο αφότου ο χρήστης το έχει παρακολουθήσει και μετά κατεβάζει αυτόματα το επόμενο, μόλις η συσκευή συνδεθεί σε κάποιο δίκτυο WiFi. Εκπρόσωπος του Netflix δήλωσε χαρακτηριστικά: «Όσο πιο γρήγορα τα μέλη μας έχουν πρόσβαση στο επόμενο επεισόδιο της αγαπημένης τους σειράς, τόσο το καλύτερο. Από σήμερα, οι χρήστες της εφαρμογής Netflix από συσκευές iOS μπορούν να απολαμβάνουν την ευκολία που προσφέρει η λειτουργία Smart Downloads, αφιερώνοντας λιγότερο χρόνο στη διαχείριση των λήψεών τους και έχοντας περισσότερο χρόνο για να παρακολουθούν το αγαπημένο τους περιεχόμενο στην πλατφόρμα. Με αυτόν τον τρόπο οι λάτρεις του Netflix έχουν πάντα μαζί τους το περιεχόμενο που αγαπούν, όπου και αν πηγαίνουν».

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*