Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διαθέσιμα τα iOS 12.3, tvOS 12.3 και watchOS 5.2.1 από την Apple

*
Η Apple ξεκίνησε την ψηφιακή διάθεση ενημερώσεων για όλα τα λειτουργικά της συστήματα. Τα iOS 12.3 και tvOS 12.3 έρχονται στις αντίστοιχες συσκευές παρέα με τη νέα εφαρμογή TV που ανακοινώθηκε στο event της εταιρείας τον περασμένο Μάρτιο.

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη σε περισσότερες από 100 χώρες και το μόνο που χρειάζεστε είναι μια συσκευή με iOS 12.3 ή tvOS 12.3 (ή Samsung smart TVs που το υποστηρίζουν). Η εν λόγω εφαρμογή επιτρέπει στους χρήστες να εγγραφούν στα κανάλια Apple TV που επιθυμούν, πληρώνοντας μόνο για αυτά.


Το iOS 12.3 διορθώνει bugs και βελτιώνει τη λειτουργεία των Apple News+, Apple Music, Apple TV Remote, AirPlay 2 και CarPlay. Διαθέσιμο είναι και το watchOS 5.2.1, το οποίο διευρύνει την υποστήριξη του χαρακτηριστικού ECG και τις ειδοποιήσεις για ασταθείς χτύπους της καρδιάς σε Πολωνία, Σλοβακία, Τσεχία, Κροατία και Ιρλανδία.

Όσο για το macOS 10.14.5, η ενημέρωση φαίρνει διορθώσεις σε bugs και βελτιώνει τη γενικότερη απόδοση του λογισμικού. Τέλος, οι ενημερώσεις των iOS και macOS μεγαλώνουν την υποστήριξη του AirPlay 2, κάτι που κάνει εύκολο για περισσότερους χρήστες το μοίρασμα βίντεο, φωτογραφιών και άλλων αρχείων σε smart τηλεοράσεις Samsung.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*