Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διαθέσιμα τα iOS 12.4 και watchOS 5.3 firmware updates

*
Μπορεί να βρισκόμαστε μακριά ακόμη από τη διάθεση των iOS 13, watchOS 6 και macOS Catalina, αλλά η Apple συνεχίζει να στηρίζει τις συσκευές της και έφερε σήμερα τα iOS 12.4, watch OS 5.3 firmware updates και όχι μόνο. Συγκεκριμένα, οι κάτοχοι συσκευών της αμερικανικής εταιρείας μπορούν να κατεβάσουν άμεσα τα iOS 12.4, HomePod 12.4, tvOS 12.4, watchOS 5.3 και macOS 10.14.6 με κάποιες σημαντικές βελτιώσεις και αλλαγές. Στα του iOS, πλέον υπάρχει μια έξτρα επιλογή όταν σετάρετε ένα νέο iPhone, καθώς θα μπορείτε να μεταφέρετε ασύρματα τα δεδομένα από την παλιά σας συσκευή (χωρίς δηλαδή να απαιτείται πλέον η χρήση iTunes ή iCloud).

Ακόμη, αντιμετωπίστηκαν τα προβλήματα του Apple News στο κατέβασμα κάποιων περιοδικών και εκδόσεων. Στα του watchOS δεν υπάρχουν σημαντικές αλλαγές, πέραν της ενεργοποίησης του ECG app στα Series 4 Apple Watches σε Καναδά και Σιγκαπούρη, ενώ επιστρέφει και η λειτουργία Walkie Talkie. Οπότε, αν δεν το έχετε κάνει ήδη, ξεκινήστε άμεσα το κατέβασμα των ενημερωμένων εκδόσεων.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*