Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διαθέσιμα τα iOS 15.3 και iPadOS 15.3 που διορθώνουν σημαντικό bug

*
Η Apple έκανε διαθέσιμο ένα νέο update για τις φορητές συσκευές της, υπό τη μορφή των iOS 15.3 και iPadOS 15.3. Η εγκατάστασή τους θα πρέπει να γίνει το συντομότερο δυνατό, μιας και διορθώνει ένα bug που σχετίζεται με memory corruption. Πέρα από τα παραπάνω, ένα ακόμα bug, αυτή τη φορά στο WebKit implementation του Safari, επιτρέπει σε οποιαδήποτε ιστοσελίδα χρησιμοποιεί συγκεκριμένο JavaScript API, να έχει προσβαση σε βάσεις δεδομένων που δημιουργούνται από άλλες ιστοσελίδες κατά τη διάρκεια του ίδιου browsing session. Αυτό σημαίνει ότι επιτήδιοι μπορούν να κατασκοπεύουν τις ιστοσελίδες που έχετε επισκεφτεί ενώ είναι ανοιχτός ο Safari browser. Λόγω του ότι μερικές ιστοσελίδες χρησιμοποιούν μοναδικό αναγνωριστικό για κάθε χρήστη στα ονόματα των βάσεων δεδομένων τους, με αυτό τον τρόπο θα μπορούσαν να διαρρεύσουν ακόμα και προσωπικά δεδομένα.

Περισσότερες πληροφορίες για το update εδώ.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*