Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διαθέσιμη η Mirage Camera της Lenovo

*
Το format VR180 από την Google, είναι στην ουσία VR βίντεο 180 μοιρών, το οποίο υιοθετήθηκε πρώτα από τη Mirage Camera της Lenovo. Tο κόστος της βρίσκεται στα $299 και είναι εξοπλισμένη με δύο αισθητήρες των 13MP, που μπορούν να τραβήξουν στερεοσκοπικές φωτογραφίες και βίντεο στο νέο format, ανάλυσης 4Κ. Είναι σχεδιασμένη έτσι ώστε να μπορεί να τραβάει και να αναπαράγει βίντεο με μεγαλύτερη ευκολία σε σχέση με συσκευές που υποστηρίζουν VR videos 360 μοιρών. Μαζί με την κυκλοφορία της κάμερας, η Google κυκλοφόρησε μια εφαρμογή VR180 για iOS και Android, ειδικά σχεδιασμένη για τη διαχείριση αρχείων VR180, ώστε να διευκολύνει τους χρήστες στην επεξεργασία και το upload. Ακόμα υπάρχει η επιλογή για live streaming στο YouTube. Τέλος, η ελπίδα είναι ότι και άλλες εταιρείες θα ακολουθήσουν τα βήματα της Lenovo. 

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*