Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διαθέσιμη η επίσημη σελίδα του PS VR 2

*
Η Sony συνεχίζει την προώθηση του PS VR 2 και ενόψει των περαιτέρω ανακοινώσεων δημοσίευσε και την σχετική επίσημη ιστοσελίδα του περιφερειακού. Μπορείτε να τη βρείτε και στην ελληνική της έκδοση εδώ και στην παρούσα φάση περιλαμβάνει τις φωτογραφίες που έχουν ήδη δημοσιευτεί, πληροφορίες που έγιναν γνωστές για τα τεχνικά χαρακτηριστικά από την πρόσφατη συνέντευξη Τύπου στο Consumer Electronics Show 2022, αλλά και πιο αναλυτικές πληροφορίες για τα χειριστήρια και της τεχνολογίες τους. Τέλος, υπάρχει και αναφορά στο Horizon Call of the Mountain, το πρώτο παιχνίδι που έχει ανακοινωθεί για το εν λόγω περιφερειακό εικονικής πραγματικότητας, καθώς και το σχετικό trailer του από το YouTube. Όσο προχωράμε προς τα αποκαλυπτήρια τιμής και ημερομηνίας κυκλοφορίας, τόσο περισσότερες πληροφορίες θα δημοσιεύονται και στη σχετική σελίδα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*