Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διαθέσιμη και στην Ελλάδα η νέα γενιά των Lenovo ThinkPad

Η Lenovo παρουσίασε τη νέα γενιά των Lenovo ThinkPad για όλα τα γούστα και τις ανάγκες των χρηστών. Ο λόγος για τα ThinkPad X1 Carbon, ThinkPad 10, ΤhinkPad Yoga και ThinkPad 8. Το ThinkPad X1 Carbon, με κατασκευή από ανθρακονήματα, ενσωματώνει τεχνολογίες όπως το προσαρμοζόμενο πληκτρολόγιο, καθώς και αντοχή στρατιωτικών προδιαγραφών, ενώ το βάρος του είναι μικρότερο από 1.3 κιλά. Όσον αφορά στο νέο Business Tablet της Lenovo, το ThinkPad 10, ενσωματώνει ένα πλήρες οικοσύστημα επιλογών με το ThinkPad Tablet Dock ή Ultrabook και πληκτρολόγιο για πλήρη δυνατότητα σύνδεσης PC.



Η νέα πρόταση της εταιρείας έρχεται με προαιρετική ψηφιακή γραφίδα και προαιρετικό 3G/4G LTE στα τέλη Ιουλίου. Με το ΤhinkPad Yoga ο χρήστης μπορεί να επιλέξει τη λειτουργία που τον εξυπηρετεί καλύτερα ανάλογα την περίσταση, αφού η συσκευή συνδυάζει λειτουργίες laptop, tablet, καθώς και tent & stand. Θα πρέπει να αναφερθεί και η οθόνη του, η οποία περιστρέφεται 360 μοίρες για χρήση ως tablet. Να σημειωθεί επίσης ότι το ΤhinkPad Yoga είναι διαθέσιμο στα ελληνικά καταστήματα, ενώ τέλος, σε ό,τι αφορά το premium Tablet ThinkPad 8 το οποίο διατίθεται επίσης στην ελληνική αγορά, αποτελεί μία νέα ολοκληρωμένη εμπειρία χρήσης PC, αφού εκτός από premium Tablet, δίνει τη δυνατότητα στον χρήστη να συνδέσει τόσο πληκτρολόγιο όσο και οθόνη.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*