Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διαθέσιμο το iOS 13.5 για χρήση και με μάσκα προσώπου λόγω κορονοϊού

*
Η Apple ξεκίνησε τη διάθεση του iOS 13.5 για όλες τις κατηγορίες προϊόντων της, προσφέροντας κάποιες βελτιώσεις και τη δυνατότητα χρήσης με μάσκα προσώπου, που φορούν οι χρήστες λόγω κορονοϊού. Πρόκειται για ένα από τα χαρακτηριστικά της τελευταίας έκδοσης και κάτι που ζητούσαν αρκετοί χρήστες που πλέον, λόγω της πανδημίας, αναγκάζονται να κυκλοφορούν αρκετά με κάποια μάσκα στο πρόσωπό τους. Μέχρι και σήμερα, αν προσπαθούσατε να ανοίξετε την Apple συσκευή σας μέσω αναγνώρισης προσώπου, θα έπρεπε να περιμένετε μερικά δευτερόλεπτα μέχρι να σας δοθεί η επιλογή καταχώρησης κωδικού κλειδώματος. Πλέον, με το iOS 13.5, μπορείτε να σύρετε το δάχτυλό σας από το κάτω μέρος της οθόνης όσο φοράτε μάσκα και να βάλετε άμεσα τον κωδικό. Στις υπόλοιπες αλλαγές έχουμε την υποστήριξη του exposure notification API και μπορείτε πλέον να χρησιμοποιήσετε ιατρικές εφαρμογές για ενημερώσεις σε σχέση με πιθανή επαφή σας με άνθρωπο που έχει κολλήσει (και μπορεί να έχει μεταδώσει) τον κορονοϊό.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*