Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διαθέσιμο το iOS 14.4 με αρκετές διορθώσεις και Bluetooth audio monitoring

*
Η Apple ξεκίνησε τη διάθεση του iOS 14.4 από το βράδυ της Τρίτης για τους κατόχους iPhone και iPad. Οι βελτιώσεις που προσφέρει είναι σχετικά λίγες, ενώ η πρώτη σημαντική αναβάθμιση είναι πλέον πως ο χρήστης μπορεί να βρει στα Settings μια έξτρα επιλογή για όλες τις συσκευές που είναι συνδεδεμένες μέσω Bluetooth στο κινητό του. Κάτι τέτοιο του επιτρέπει πχ. να ορίζει πλέον το επίπεδο του ήχου στα ακουστικά και να λάβει τις σχετικές προειδοποιήσεις αν βγαίνει εκτός ορίων. Το νέο iOS update διορθώνει ακόμη τρία θέματα ασφαλείας που είχαν εντοπιστεί και επέτρεπαν απομακρυσμένη πρόσβαση στη συσκευή για όσους είχαν επισκεφθεί ένα συγκεκριμένο site με κακόβουλο κώδικα που περνούσε στο iPhone. Βελτίωση έρχεται ακόμη στην ανάγνωση QR Codes από την κάμερα, ενώ πλέον θα προσφέρονται και ενημερώσεις για το αν έχει γίνει αντικατάσταση κάποιου part με κάποιο που δεν είναι αυθεντικό. Τέλος, διατέθηκε και το watchOS 7.3 με το νέο χαρακτηριστικό Time to Walk στο Fitness+ και το Unity Watch face.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*