Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διαθέσιμο το iOS 14.7 με υποστήριξη για το MagSafe Battery Pack και όχι μόνο

*
Η Apple ξεκίνησε τη διάθεση του iOS 14.7 για συσκευές iPhone, πάνω στο λανσάρισμα του MagSafe Battery Pack για τα κινητά της τηλέφωνα. Η νέα έκδοση του λογισμικού φέρνει υποστήριξη για το νέο περιφερειακό που έρχεται να μεγαλώσει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και θα είναι συμβατό με το iPhone 12, το iPhone 12 Mini, το iPhone 12 Pro και το iPhone 12 Pro Max. Μέσα στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά της νέας έκδοσης είναι και ένα νέο χαρακτηριστικό για το Apple Card Family που επιτρέπει να μπουν όρια χρέωσης σε κάρτες που ελέγχονται από διάφορους χρήστες, έτσι ώστε πχ. να μπορείτε να περάσετε την πιστωτική ή τη χρεωστική σας στο iPhone του παιδιού σας, χωρίς να αγχώνεστε που και πόσο θα τη χρεώσει. Τέλος, το update αναφέρει ότι βελτιώνει και κλασικά θέματα που έχουν εντοπιστεί μέχρι σήμερα. Αν δεν σας έχει εμφανιστεί σχετική ειδοποίηση αυτόματα, μπορείτε να ζητήσετε το σχετικό Update μέσα από τα settings του iPhone σας.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*