Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διαθέσιμο το iOS 15.1.1 που αντιμετωπίζει τα προβλήματα στις κλήσεις

*
Η Apple ξεκίνησε τη διάθεση του iOS 15.1.1 για να αντιμετωπίσει τα προβλήματα που εμφανίζονται σε κλήσεις που γίνονται σε iPhone 12 και iPhone 13. Συγκεκριμένα, η ενημέρωση φαίνεται να λύνει ένα πρόβλημα που έχει εμφανιστεί τελευταία σε αρκετούς χρήστες και ουσιαστικά «ρίχνει» τις κλήσεις τους. Σε μερικές περιπτώσεις το φαινόμενο είναι και αρκετά συχνό και οι αναφορές χρηστών είχαν πληθύνει τελευταία.  Η ενημέρωση του iOS έρχεται ένα μήνα μετά την διάθεση του iOS 15.1 update, το οποίο και ενεργοποίησε τη λειτουργία SharePlay. Πέραν αυτής της διόρθωσης για τη νεότερη ενημέρωση, δεν υπάρχουν κάποιες άλλες βασικές αλλαγές, ενώ όλοι περιμένουν κάποια πιο σημαντικά νέα χαρακτηριστικά στο iOS 15.2. Για την εν λόγω έκδοση, ακόμη δεν υπάρχουν αρκετές πληροφορίες.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*