Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διαθεσιμότητα PS5: Η Sony προειδοποιεί για προβλήματα μέχρι και το 2022

*
Φαίνεται πως η κατάσταση με τη διαθεσιμότητα του PS5 μπορεί να τραβήξει μέχρι και το 2022, όπως αναφέρει η Sony. Η ιαπωνική εταιρεία δήλωσε σε μια ομάδα αναλυτών πως η διαθεσιμότητα της νέας της κονσόλας θα παραμείνει σε χαμηλά επίπεδα, λόγω των γνωστών προβλημάτων, μέχρι και την επόμενη χρονιά, κάτι που σημαίνει πως μπορεί να μην επιτευχθούν και οι στόχοι που έχουν ανακοινωθεί. Η εταιρεία υπενθύμισε πως έχει πουλήσει 7.8 εκ. κονσόλες μέχρι και τις 31 Μαρτίου και στόχος της είναι τα 14.8 εκ. μέσα στο νέο οικονομικό έτος. Ταυτόχρονα, σημείωσε πως η ζήτηση είναι ιδιαίτερα μεγάλη ακόμη και δυστυχώς δεν υπάρχει -προς το παρόν- ακριβή εκτίμηση για το πότε θα επανέλθει η κανονικότητα. Ο Chief Financial Officer Hiroki Totoki σημείωσε μάλιστα πως «δεν νομίζω πως και η ζήτηση θα μειωθεί φέτος, αλλά ακόμη κι αν εξασφαλίζαμε περισσότερες συσκευές, η παραγωγή μας δεν θα ήταν σε θέση να καλύψει την ολοένα και μεγαλύτερη ζήτηση». Η δήλωση έγινε πάντως off the record, όπως μαρτυρούν άτομα που την παρακολούθησαν.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*