Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διαρροή: To Lenovo Legion είναι το πρώτο gaming smartphone της Lenovo

*
Το Lenovo Legion είναι το πρώτο gaming smartphone της γνωστής εταιρείας και διέρρευσε μέσα από μια σειρά από videos που το παρουσιάζουν. Μια έγκριτη πηγή έδωσε στη δημοσιότητα το υλικό από το design που έχει αυτή τη στιγμή το smartphone που βρίσκεται σε φάση σχεδιασμού. Από τα όσα εμφανίστηκαν, η συσκευή θα υποστηρίζει 90W φόρτιση για να γεμίζει την dual-cell μπαταρία 5000μAh σε 30 λεπτά, θα έχει ένα USB-C charging port, υποδοχή κάρτας SIM και ένα data port στο κάτω μέρος. Υποδοχή ακουστικών δεν υπάρχει, ενώ στο πλάι υπάρχει μια έξτρα θύρα USB-C. Στο πίσω μέρος της συσκευής το σχέδιο φέρει το κλασικό γράμμα Υ της σειράς προϊόντων Legion και τις δύο κάμερες που βρίσκονται κοντά στο κέντρο με αισθητήρες 64MP και 16MP (wide-angle).



Τα σχέδια μαρτυρούν πως η selfie cam θα είναι pop-up με αισθητήρα 20MP και δεν θα υπάρχει το κλασικό notch στο πάνω μέρος της οθόνης. Από τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά ξεχωρίζει ο Qualcomm Snapdragon 865 με FS 3.0 αποθηκευτικό χώρο και LPDDR5 RAM. Η οθόνη του θα έχει ανάλυση 2340x1080 pixels με 144Hz refresh rate. Περισσότερες πληροφορίες για τιμή και ημερομηνία διάθεσης δεν υπάρχουν ακόμη.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*