Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διαρροή αποκαλύπτει επερχόμενο laptop - ανταγωνιστή του Surface Pro από την ASUS

*
Ίσως η ASUS να ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει τον διάδοχο του ROG Flow X13 σύμφωνα με σχετική διαρροή. Ο Evan Blass, ένας έμπιστος leaker, δημοσίευσε στο Twitter μια φωτογραφία με ένα convertible laptop, το φερόμενο ως ROG Flow Z13. Με μια πρώτη ματιά μοιάζει παρόμοιο με το νέο Microsoft Surface Pro 8.

Αν το ROG Flow Z13 μοιάζει έστω και λίγο με το ROG Flow X13 τότε ξέρουμε πως - πιθανότατα – θα μπορεί να συνδεθεί με την εξωτερική κάρτα γραφικών (eGPU) XG Mobile της ASUS, κάτι που δίνει σημαντική ώθηση στις επιδόσεις της συσκευής. Το εν λόγω eGPU λειτουργεί και ως USB dock με πολλά ports, έχοντας την ικανότητα να μεταμορφώσει το convertible laptop σε ένα πραγματικό εργαλείο gaming.

Το μόνο που μένει είναι να δούμε το πώς θα κινηθεί η ASUS, το πότε θα ανακοινώσει την εν λόγω συσκευή και, κατ’ επέκταση, τι νέο θα προσφέρει μέσω αυτής. Έως τότε, το μόνο που έχουμε είναι μια εικόνα και κάμποση τροφή για σκέψη.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*