Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διαρροή αποκαλύπτει το Samsung Galaxy S20+ και τις κάμερές του

*
Η Samsung θα αποκαλύψει στις 11 Φεβρουαρίου τη νέα της ναυαρχίδα και πλέον έχουμε δεδομένα: θα ονομάζεται Samsung Galaxy S20 και Samsung Galaxy S20+ και θα έχουμε φωτογραφίες και πληροφορίες και για τις κάμερες. Το XDA-Developers δημοσίευσε φωτογραφίες από τo Samsung Galaxy S20+ 5G, με το όνομα της συσκευής να φαίνεται και στο σχετικό boot. Όπως φαίνεται λοιπόν, το νέο smartphone θα έχει το όνομα Samsung Galaxy S20 (και όχι Samsung Galaxy S11), ενώ είναι εμφανής και η συστοιχία των καμερών στο πίσω τμήμα. Οι πληροφορίες αναφέρουν 12MP 1.8-micron main camera, μία ultra-wide, μία telephoto και πιθανότατα έναν macro lens. Ακόμη, αναφέρεται η παρουσία ενός δεύτερου μικροφώνου στο πίσω μέρος για καλύτερη καταγραφή ήχου στα videos. Τέλος, υπάρχουν πληροφορίες και για μια ακόμη πιο δυνατή έκδοση, την Samsung Galaxy S20 Ultra, με πιθανότατα ακόμη καλύτερη τεχνολογία στις κάμερες. Περισσότερα στις 11 Φεβρουαρίου λοιπόν.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*