Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διαρροή για το Honor 30 δείχνει camera σαν του Huawei P40 και 50MP main sensor

*
Το Honor 30 θα είναι αρκετά κοντά στα τεχνικά χαρακτηριστικά του Huawei P40, όπως μαρτυρά νέα διαρροή. Όπως σημειώνει χαρακτηριστικά το account OnLeaks, η βασική κάμερα θα χρησιμοποιεί έναν αισθητήρα 50MP Sony IMX7xx με 4-in-1 pixel binning που δεν είναι ακριβώς αυτός που είδαμε στη νέα ναυαρχία της κινεζικής εταιρείας, ωστόσο κινείται αρκετά κοντά. Το Honor 30 θα έχει Full-Pixel autofocus και πέραν της βασικής κάμερας θα υπάρχει και μία 12MP wide, καθώς και μία 8MP telephoto camera με 3x optical zoom. Σε ότι αφορά το Honor 30S, θα έχει διαφορετικό setup με 64MP βασική κάμερα (και 3x optical zoom). Στο εσωτερικό του θα βρίσκεται ο Kirin 820, ενώ και τα δύο μοντέλα θα υποστηρίζουν και οι δύο 40W ενσύρματη φόρτιση. Περισσότερα τις επόμενες μέρες.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*