Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διαρροή μαρτυρά ευρωπαϊκές τιμές για τα Samsung Galaxy S22 και λιγότερη RAM για το Samsung Galaxy S22 Ultra base model

*
Μια νέα διαρροή μαρτυρά πολλά και ενδιαφέροντα στοιχεία για τα όσα έρχονται στα Samsung Galaxy S22 σε επίπεδο τιμής, αλλά και μνήμης για το Samsung Galaxy S22 Ultra base model. O γνωστός και έγκυρος leaker Roland Quandt αναφέρει πως οι τιμές παραμένουν ίδιες για τα φετινά μοντέλα, ενώ η βασική διαφορά είναι πως το Samsung Galaxy S22 Ultra θα κυκλοφορήσει με λιγότερη RAM από το αντίστοιχο μοντέλο της σειράς Samsung Galaxy S21. Δείτε τις τιμές αναλυτικά στο παρακάτω tweet.



To βασικό Samsung Galaxy S22 Ultra θα κυκλοφορήσει με 8GB RAM αντί για τα 12GΒ του περσινού μοντέλου, ενώ για όσους θέλουν αυτά τα έξτρα 4GB θα υπάρχει άλλο μοντέλο με κόστος +100€! Περισσότερα για τα νέα τηλέφωνα της κορεατικής εταιρείας τις επόμενες μέρες και στο αναμενόμενο Samsung Galaxy Unpacked Event που έχει προγραμματιστεί για τον Φεβρουάριο. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*