Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διαρροή ολόκληρης της Huawei Mate 30 Series λίγο πριν τις επίσημες ανακοινώσεις

*
Μόλις λίγες μέρες πριν η Huawei αποκαλύψει το lineup των Huawei Mate 30, τα οποία μάλιστα θα κυκλοφορήσουν δίχως εφαρμογές ή υπηρεσίες της Google, προωθητικές εικόνες των 4 επερχόμενων συσκευών άρχισαν να κάνουν την εμφάνισή τους online. Τις εικόνες μοιράζεται ο leaker Evan Blass, ο οποίος υποστηρίζει πως αυτές αφορούν στα Mate 30, Mate 30 Pro, Mate 30 Lite και ένα ακόμη που έρχεται σε Porsche Design edition.



Το πιο δυνατό του lineup είναι φυσικά το Mate 30 Pro και, απ’ ότι μπορούμε να καταλάβουμε, έχει ένα πλατύ notch στο πάνω μέρος της συσκευής και μια οθόνη που είναι κυρτή στο δεξί και το αριστερό της μέρος – όπως τη waterfall screen της Oppo. Στο πίσω μέρος βρίσκουμε 4 αισθητήρες κάμερας μέσα σε ένα κυκλικό πλαίσιο, ενώ ένα μυστήριο Tweet αναφέρει πως έχουμε να κάνουμε με δύο σένσορες των 40MP, έναν στα 8MP και έναν time-of-flight. Επιπλέον φαίνονται δύο ενδείξεις σήματος στο πάνω μέρος της οθόνης, άρα πιθανότατα μιλάμε για υποστήριξη dual-SIM.



Το Mate 30 έχει μικρότερο display notch και φαίνεται πως, όπως και το Mate 30 Pro, θα είναι dual-SIM. Δυστυχώς δεν έχουμε εικόνα από το πίσω μέρος της συγκεκριμένης συσκευής. Τόσο αυτή, όσο και το Mate 30 Pro αναμένεται να χρησιμοποιούν το νέο Kirin 990 chip, το οποίο περιέχει built-in 5G modem. Το Mate 30 Lite δείχνει αρκετά διαφορετικό από τα άλλα δύο μοντέλα, έχοντας μια κάμερα στο αριστερό πάνω μέρος της οθόνης του, ένα τετράγωνο πλαίσιο με 4 αισθητήρες κάμερας στο πίσω και λέγεται πως τα specs του θα είναι παρόμοια με του Nova 5i Pro.



Τέλος, η Porsche Design edition του Mate 30 Pro έχει δερμάτινο οπίσθιο μέρος και θα κυκλοφορήσει σε μαύρο και σε συνδιασμό κόκκινου – μαύρου. Μέχρι στιγμής δεν έχουμε πληροφορίες για τα full specs των συσκευών, καθώς και για τις ημερομηνίες κυκλοφορίας τους ή τις τιμές τους. Αυτά βέβαια θα τα μάθουμε σύντομα, και συγκεκριμένα στις 19 Σεπτεμβρίου, όταν και ανακοινωθούν στο Μόναχο.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*