Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διαρροή πληροφοριών για το Honor V40 5G πριν την ανακοίνωσή του

*
Πολλές πληροφορίες έχουν ήδη αρχίσει να διαρρέουν για το Honor V40 5G smartphone, πριν καν αυτό αποκαλυφθεί επίσημα. Σύμφωνα με τα τελευταία δεδομένα (που εμφανίστηκαν μέχρι και στην βιτρίνα καταστήματος της Huawei στην Κίνα), η συσκευή θα ξεκινάει από τα €510 (3.999 CNY) στην έκδοση με τα 8GB RAM και τα 128GB αποθηκευτικού χώρου.



Η ίδια η Honor ανέβασε στον επίσημο λογαριασμό της στα social media κάποιες πρώτες πληροφορίες (μετά από όλες τις διαρροές) επιβεβαιώνοντας την GPU Turbo X acceleration engine που θα ενισχύει τον gaming χαρακτήρα του. Το Honor V40 θα έχει οθόνη 6.72 ιντσών OLED με 120Hz refresh rate, Dimensity 1000+ chipset, 50MP κεντρικό αισθητήρα και θα υποστηρίζει ακόμη φόρτιση 66W με καλώδιο και 55W ασύρματα.



Δείτε και ένα πρώτο video.



Το Honor V40 αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 22 Ιανουαρίου και θα είναι το πρώτο smartphone της εταιρείας υπό το νέο ιδιοκτησιακό καθεστώς και εκτός της ομπρέλας της Huawei. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*