Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διαρροή πληροφοριών για το Samsung Galaxy S10 Lite

*
Η ώρα της αποκάλυψης νέων Samsung Galaxy smartphones πλησιάζει και όπως φαίνεται από τις καταχωρήσεις του FCC, το Samsung Galaxy S10 Lite δεν είναι ιδιαίτερα μακριά μας. Όπως φαίνεται λοιπόν (σε συνδυασμό και με τις διαρροές), το νέο smartphone θα έχει οθόνη 6.7 ιντσών με Infinity-O hole-punch display και ανάλυση 2400x1080 pixels (20:9 aspect ratio). Σε ότι αφορά τον επεξεργαστή έχουμε ένα Snapdragon 855 chipset, ενώ στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά θα πρέπει να περιμένουμε 8GB RAM, 128GB αποθηκευτικό χώρο με δυνατότητα επέκτασης μέσω microSD και 48MP (f/2.0) βασική κάμερα με optical image stabilization. Ακόμη, θα υπάρχει μια 12MP (f/2.2) ultra-wide camera και ένας αισθητήρας 5MP (f/2.4) macro. Στο μπροστινό τμήμα θα υπάρχει ένας αισθητήρας 32MP (f/2.2), ενώ από πλευράς μπαταρίας θα έχουμε μία με χωρητικότητα 4.500mAh και υποστήριξη για 45W fast-charging. Η διάθεσή του αναμένεται στην Ευρώπη σύντομα σε μια τιμή που αναμένεται κοντά στα 680 ευρώ.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*