Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διαρροή πληροφοριών και νέα χαρακτηριστικά για τα iOS 14 και watchOS 7

*
Ένα νέο κύμα διαρροών φέρνει στο φως της δημοσιότητας πληροφορίες για τις προσθήκες χαρακτηριστικών που θα φέρουν τα iOS 14 και watchOS 7. Ξεκινώντας με το iOS, το υλικό που έχει εμφανιστεί σε ακυκλοφόρητο κώδικα αναφέρει ένα νέο fitness app με την κωδική ονομασία “Seymour” και το οποίο θα ονομαστεί Fit ή Fitness. Θα έρθει να αντικαταστήσει το Activity App και θα επιτρέπει στο χρήστη να κατεβάσει σχετικά videos για δραστηριότητες και γυμναστική, την ώρα που το Apple Watch θα καταγράφει τις επιδόσεις του. Στον κώδικα του iOS 14 φαίνεται να περιλαμβάνεται και ένα νέο API με την ονομασία PencilKit και το οποίο θα επιτρέπει στο Apple Pencil να χρησιμοποιείται σε περισσότερες περιπτώσεις. Θα επιτρέπει την αναγνώριση γραφής και τη μετατροπή σε κανονικό κείμενο και ιστοσελίδες του εξωτερικού σημειώνουν πως έτσι θα μπορεί να υποστηριχτεί καταχώρηση κειμένου ακόμη και σε μηνύματα, mails και υπενθυμίσεις. Αλλαγές θα έρθουν και στο iMessage, όπου η Apple δοκιμάζει τη λειτουργία tags ατόμων με το «@», λειτουργία unsend και κάποιας μορφής status updates.



Σε ότι αφορά το watchOS 7, η Apple ετοιμάζεται να προσθέσει καταγραφή ύπνου και οδηγίες που θα βοηθούν το χρήστη να κοιμάται καλύτερα και περισσότερο. Ακόμη, θα αρχίσει να υποστηρίζεται ο διαμοιρασμός faces από το Watch app, ενώ θα έρθει και ένα νέο Infograph Pro watchface με tachymeter. Τέλος, αναμένονται περισσότερες λειτουργίες στα του γονικού ελέγχου. Όλα αυτά αναμένεται να αποκαλυφθούν στο WWDC, για το οποίο ωστόσο δεν γνωρίζουμε κάτι προς το παρόν, λόγω και των προβλημάτων που έχει προκαλέσει η έξαρση του κορονοϊού. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*