Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διαρροή πληροφοριών και φωτογραφιών για το iPhone 12 Pro Max επιβεβαιώνει 120Hz display

*
Γνωστός leaker στα της Apple έφερε στο φως της δημοσιότητας νέα στοιχεία για το iPhone 12 Pro Max και κάποιες πρώτες φωτογραφίες που επιβεβαιώνουν χαρακτηριστικά, όπως το 120Hz display. Οι εικόνες προέρχονται από ένα iPhone 12 Pro Max PVT (prototype για αξιολόγηση) και είναι από τα πρώτα μοντέλα που συναρμολογούνται στο ξεκίνημα της παραγωγής.



H πρώτη από τις εικόνες που διέρρευσε δείχνει ένα menu που έχει την ταμπέλα “Enable Camera Features” και ενεργοποιεί τα χαρακτηριστικά LiDAR, καθώς και το enhanced night mode, το advanced noise reduction, την ενεργοποίηση του Bit Depth Video και τις δυνατότητες Zoom. Η δεύτερη επιβεβαιώνει το 120Hz display.



Κάποιες ακόμη ενδιαφέρουσες πληροφορίες για το νέο μοντέλο μιλούν για μικρότερα bezzels, λίγο μεγαλύτερη διαγώνιο, ίδιο notch (που όμως φαίνεται μικρότερο), flat άκρες με γυαλί που κυρτώνει στα πλάγια και camera module στο πίσω μέρος 10% μεγαλύτερο.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*