Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διαρροή του Samsung Galaxy Z Flip αποκαλύπτει τη συσκευή

*
Φήμες για το επόμενο αναδιπλούμενο smartphone της Samsung, και συγκεκριμένα το Galaxy Z Flip, κυκλοφορούν εδώ και εβδομάδες, όμως τώρα μια διαρροή μας αποκαλύπτει πλήρως την εμφάνισή του. Μαζί με τις εικόνες όμως, έκανε την εμφάνισή του και το spec sheet της συσκευής, από το οποίο ενημερωνόμαστε για την 6.7 ιντσών κεντρική οθόνη του (22:9 aspect ratio) OLED με ανάλυση FHD+ (2636x1080), ενώ θα υπάρχει και μια δεύτερη, εξωτερική, 1.06 ιντσών (300x116) OLED.

Στο εσωτερικό του υπάρχει το Qualcomm Snapdragon 855 Plus, 8GB μνήμης RAM και 256GB εσωτερικού χώρου. Υπέρχει επίσης ένα USB-C port, ενώ δεν φέρει microSD card slot. Τέλος, δεν υπάρχει υποστήριξη 5G. Το Galazy Z Flip θα υποστηρίζει μόνο LTE networks.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*