Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διαρροή των χαρακτηριστικών του Samsung Galaxy S9;

*
To Samsung Galaxy S9 πρόκειται να αποκαλυφθεί επίσημα τον επόμενο μήνα κατά τη διάρκεια της MWC 2018, όμως φαίνεται ότι κάποιοι βιάστηκαν να δημοσιεύσουν τα χαρακτηριστικά του. Εφόσον αληθεύουν όλα όσα φαίνονται στην παρακάτω εικόνα, η συσκευή δεν θα διαφέρει σημαντικά σε σχέση με το Galaxy S8, υπάρχουν όμως κάποιες σημαντικές προσθήκες όπως στερεοφωνικά ηχεία, μεταβλητό aperture και Dual Pixel 12 MP camera. Εκτός από το f/1,5 / f/2,4 aperture που αναφέρεται στη συσκευασία, camera θα έχει τη δυνατότητα λήψης video σε Super Slow-motion, κάτι που δεν αποκλείεται να παραπέμπει σε 1000 καρέ ανά δευτερόλεπτο. Η οθόνη θα είναι ένα Super AMOLED panel με ανάλυση Quad HD+ (1440 x 2960 pixels). Η διαθέσιμη RAM θα είναι 4 GB, o αποθηκευτικός χώρος 64 GB και η selfie camera θα έχει ανάλυση 8 MP. Τέλος, το Galaxy S9 θα υποστηρίζεται ασύρματη φόρτιση, στο πακέτο θα περιέχονται ακουστικά της AKG και θα διαθέτει πιστοποίηση IP68, οπότε θα είναι αδιάβροχο και η λειτουργία του δεν θα επηρρεάζεται από την παρατεταμένη έκθεση σε σκόνη. Βεβαίως, μέχρι να επιβεβαιωθεί κάτι από τα παραπάνω, όλα τα παραπάνω θα πρέπει να τα διαχειριστείτε ως φήμες και τίποτα περισσότερο.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*