Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διαρροή χαρακτηριστικών για το Huawei P50 Pocket

*
Το Huawei P50 Pocket είναι ένα νέο clamshell foldable smartphone που αναμένεται να αποκαλυφθεί στις 23 Δεκεμβρίου. Εικόνες της συσκευής έχουν διαρρεύσει στο διαδίκτυο από καιρό, όμως τώρα έρχονται στην επιφάνεια και λεπτομέρειες για τα χαρακτηριστικά του.

Αν λάβουμε σοβαρά υπόψη τις νέες διαρροές τότε ο καινούργιος ανταγωνιστής του Samsung Galaxy Z Flip3 5G θα έχει μεγαλύτερη εσωτερική οθόνη, μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας με υποστήριξη γρήγορης φόρτισης και περισσότερες κάμερες. Η εσωτερική οθόνη λέγεται πως είναι 6,85 ίντσες (η εξωτερική μόλις 1 ίντσα και στρογγυλή), ενώ θα υπάρχουν τρεις κάμερες στο εξωτερικό μέρος της συσκευής – η κύρια 50MP IMX766, μια ultrawide 13MP και μια 8MP 3x zoom. Στο εσωτερικό του P50 Pocket θα υπάρχει ένας επεξεργαστής Kirin 9000 με συνδεσιμότητα 4G και μια μπαταρία 4,100mAh με φόρτιση στα 66W.


Μέχρι και τις 24 Δεκεμβρίου που αναμένονται τα επίσημα αποκαλυπτήρια του Huawei P50 Pocket, όλα τα παραπάνω θα πρέπει να αντιμετωπιστούν ως φήμες.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*