Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διαρροή χαρακτηριστικών για το Lenovo Z6 Pro

*
Ίσα ίσα φαίνεται πως χάνει την έκπληξη η Lenovo με το Z6 Pro, μιας και τα τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής διέρρευσαν λίγο πριν την προγραμματισμένη της αποκάλυψη. Το Z6 Pro διαθέτει οθόνη 6,39 ιντσών με μικρό notch, μπροστινή κάμερα 32ΜP και αισθητήρα για δακτυκιλό αποτύπωμα στην ίδια την οθόνη. Κάτω από αυτή βρίσκεται επεξεργαστής Snapdragon 855, 12GB RAM και αποθηκευτικός χώρος 512GB. Στην πίσω μεριά του Z6 Pro βρίσκονται τέσσερις κάμερες (48, 16, 8 και 2MP αντίστοιχα) με τη Lenovo να υποστηρίζει πως όλες μαζί μπορούν να «βγάλουν» μια εικόνα ανάλυσης 100MP. Τέλος το Lenovo Z6 Pro φαίνεται πως θα είναι η πρώτη συσκευή της εταιρίας που θα προσφέρει και 5G. Aναμένουμε αύριο και την επίσημη ανακοίνωση.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*