Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διαρροή χαρακτηριστικών για το Samsung Galaxy A60

*
Οι διαρροές για επερχόμενα smartphones έχουν γίνει καθημερινή συνήθεια και σειρά τώρα παίρνει το Samsung Galaxy A60. Μην ξεχνάτε πως ήδη έχουν αποκαλυφθεί τα Galaxy A30 και A50, ενώ υπάρχουν τα Galaxy A70 και Galaxy A40, που βρίσκονται καθ' οδό. Το Galaxy A60 θα έρθει με οθόνη Super AMOLED 6,7'' ανάλυσης FHD+ (πιθανό 1080x2340 αν κρίνουμε από το A50) και το Infinity-U panel. Στην οθόνη θα υπάρχει επίσης ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων αλλά και κάμερα 32 MP. Στο πίσω μέρος θα υπάρχει τριπλή κάμερα, με τη βασική να έχει ανάλυση 32 MP, 8 MP η ευρυγώνια και 5 MP ο αισθητήρας βάθους. Οι επιλογές για RAM είναι 6GB ή 8GB και ο αποθηκευτικός χώρος ανέρχεται στα 128GB. Το Galaxy A60 είναι επιπλέον εφοδιασμένο με Snapdragon 6150 chipset και μπαταρία χωρητικότητας 4.500 mAh. Το λειτουργικό θα είναι Android 9 Pie, κάτω από το One UI της Samsung.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*